bioaktiiviset hoitotuotteet

 

Hoitoseerumit

NANNIC ANTI AGE FACTOR 30 ML

Nannic Anti Age Factor on tehotuote juonteita ja ryppyjä vastaan. Se korjaa näkyviä ikääntymisen merkkejä: ihon veltostumista, laajentuneita huokosia ja epätasaista ihon väriä. Nannic Anti Age Factor suojaa ihon kollageeni-, elastaani- ja glykosaminoglykaani synteesiä. Palauttaa ihon kimmoisuuden. Normaalille ja sekaiholle.

NANNIC ANTI AGE DRY & SENSITIVE SKIN 30 ML

Nannic Anti Age Dry & Sensitive Skin on kiinteyttävä hoitoseerumi herkälle, atooppiselle ja kosteusköyhälle iholle. Se sisältää runsaasti kosteuttavia ainesosia. Nannic Anti Age Dry & Sensitive Skin auttaa ihoa ylläpitämään omaa kosteustasapainoa. Seerumi aktivoi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa. Leväuutteet (Asparagopsis Armata ja Ascophylium Nodosum) vahvistavat soluväliaineen toimintaa. Nannic Anti Age Dry & Sensitive Skin on hajusteeton. Säännöllisesti käytettynä tekee ihosta pehmeän ja kiinteän. Käytä aamuin ja illoin.

NANNIC PURENESS ANTI AGE 30 ML – HOITOVOIDE EPÄPUHTAALLE IHOLLE

Nannic Pureness Anti Age on lamellaarirakenteinen hoitovoide, joka sisältää runsaasti talin eritystä tasapainottavia raaka-aineita. Tämä syväkosteuttava hoitovoide sisältää ruusunmarjauutetta, joka puhdistaa ihohuokosia sekä pienentää niiden kokoa. Pureness Anti Age sisältää mm. laventelia, kurkkua, humalaa ja suopayrttiä. Nannic Pureness Anti Age pitää ihon raikkaana ja mattaisena. Se vähentää epäpuhtaan ihon hyperkeratoosia (paksuuntumista). Nannic Pureness  pitää ihon joustavana ja aktivoi kollageenin sekä elastaanin tuotantoa. Soveltuu loistavasti ikääntyvälle, epäpuhtaalle iholle. Sopii hyvin myös meikinalusvoiteeksi.

NANNIC AGE REPAIR NIGHT 30 ML – YÖVOIDE

Nannic Age Repair Night on lamellaaripohjainen hoitoseerumi, jossa on runsaasti aktiivisia ainesosia. Hyaluronihappo vähentää juonteita ja kosteuttaa tehokkaasti. Aktiivisten peptidien ja proteiinien yhdistelmä parantaa kollageenin tuotantoa. Iho tulee kiinteämmäksi ja ihon elastisuus lisääntyy. Nannic Age Repair Night sisältää botuliinin kaltaisesti toimivaa, kuitenkin huomattavasti miedompaa Acetyl Octapeptide -3:a, joka madaltaa mm. ilmeryppyjä. Voidaan käyttää myös silmänympärysiholle.

NANNIC INSTANT FLIGHT PROTECTOR 15 ML

Suojaa ihoasi äärimmäisissä olosuhteissa, kuten pitkillä lentomatkoilla, ilmastoidussa toimistossa sekä haasteellisissa sääolosuhteissa. Nannic Instant Flight Protector sisältää sesamproteiinia, joka estää kosteuden haihtumisen iholta. Tuote parantaa tehokkaasti mikroverenkiertoa. Tarvittaessa voit käyttää sitä myös kun iho on todella kuiva tai kärsit hetkellisestä turvotuksesta silmien alla. Sopii kaikille ihotyypeille. Tuote on hyvin riittoisa.

NANNIC ANTI-WRINKLE SET 2*15ML SILMÄNYMPÄRYSVOITEET

Pakkaus sisältää kaksi Anti Age -tuotetta, jotka hoitavat silmänympärysihoa sekä ylähuulen pystyryppyjä. DAY CARE päiväseerumi estää juonteiden muodostumista ja napakoittaa ihoa välittömästi. Sisältää cannabis siemenöljyä, hyaluronihappoa ja rosmariinia. NIGHT CARE yöseerumi hoitaa ihoa tehokkaasti ja parantaa ihon rakennetta yön aikana, jolloin juonteet pehmenevät. Sisältää peptidejä, nanohyaluronhappoa ja Babassu-siemenöljyä. Käytä silmänympärysseerumeita päivittäin. SUOSITTU TUOTEPARI!

NANNIC VENATRIX COUPEROSA 30 ML

Tehokas hoitoseerumi couperosa-iholle. Tuote soveltuu myös ruusufinnin sekä perinnöllisesti tummien silmänympärysten hoitoon. Säännöllisesti käytettynä Venatrix Couperosa vähentää kasvojen punoitusta. Lisätty glykosaminoglykaani (ECM) suojaa ihon soluväliainetta. Leväuute vähentää kapillaarien ja soluväliaineen rappeutumista. Venatrix Couperosa seerumi sisältää vihreää teeuutetta, joka on tunnettu anti-inflammatorisesta vaikutuksestaan. Venatrix Couperosa taistelee vapaita happiradikaaleja vastaan ja vahvistaa ihon rakennetta. Soluväliaineen vahvistuessa couperosalle tyypilliset hiusverisuonet eivät pyri ihon pinnalle. Käytä Nannic Venatrix Couperosaa aamuin illoin hoidettavalla alueella.

NANNIC SKIN TONE BALANCER TRIPLE ACTION 30 ML

Tehokas seerumi hyperpigmentaation hoitoon. Nannic Skin Tone Balancer Triple Action seerumi tehoaa pigmenttiläiskiin, jotka voivat syntyä mm. liiallisesta UV-säteilystä, hormonaalisista muutoksista sekä ikääntymisen myötä. Nannic Triple Action seerumi taistelee pigmenttimuutoksia vastaan kolmella tavalla: 1) Melanostatine on peptidi, joka estää pigmentin muodostumista. 2) Suolaheinäuute estää entsymaattista pigmentin tuotantoa 3) Nangka-proteiini hidastaa melaniinin jakautumista ihossa. Seerumi sisältää myös vahvoja antioksidantteja, jotka suojaavat ihoa ikääntymiseltä. Käyttäessäsi Nannic Triple Action seerumia, huomaat muutaman viikon käytön jälkeen ihon värin tasoittuneen.

NANNIC AGE REVERSE HYALURONIC SERUM 30 ML

Uuden sukupolven hyaluronihapposeerumi kaikille ihotyypeille. Nannic Age Reverse sisältää mikroskooppisia hyaluronihappokapseleita, jotka kosteuttavat ihoa tehokkaasti ja vähentävät ihon ryppyjä näkyvästi. Iholle laitettaessa Age Reverse seerumi sitoo itseensä vettä, jolloin ihon kimmoisuus paranee. Age Reverse seerumissa on hyaluronihappoa kolmessa eri molekyylikoossa. Juonteet täyttyvät hyaluronihapon vedensitovuuden takia. Hyaluronihapon ansiosta ihon kosteustasapaino lisääntyy, jolloin myös ihon omat toiminnot paranevat. Soveltuu myös silmänympärysiholle.